Belægning og græssåning i Vejle og Horsens

Områdets bedste til græssåning og belægning

Er du på udkig efter din drømme græsplæne? Så skal du ikke lede længe, vi hos Gaaseholm Anlæg er behjælpelige med anlægsarbejde og græssåning i Horsens og Vejle. Vi arbejder derudover med belægning ved nye huse og ældre huse, samt støttemurer. Slåning af byggegrunde med slagleklipper.

Omlægning af græsplæne

Skal man have sået en ny græsplæne, evt. ved sit nye hus, eller omlægning af sin gamle græsplæne, klare vi også det med græssåning. Eller skal det være grøn og færdig i en fart, ligger vi også rullegræs.

Vi tilbyder også plantning af hæk og træer i tidlig forår & efterår. Jord, samt dræn og kloakarbejde udføres også. Støbning af mindre tilbygninger.

Belægning

Vi har over 20 års erfaring i branchen. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og grundighed. Vores resultater afspejler kvaliteten af vores arbejde. Skal du have belægning på din terasse eller anden type overflade, så står vi klar til at hjælpe

Kontakt mig vedrørende græssåning, belægning og omlægning

Kunne du tænke dig at høre nærmere for hvad vi kan gøre for dig og din have? Uanset om du har brug for nyt rullegræs eller en græssåning nær Horsens og Vejle, så er du meget velkommen til at læse mere om os eller kontakte mig på mail gaaseholmlarsen@gmail.com eller på telefon 2048 3827 og lad os tage en snak. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Vil du se billeder af vores arbejde?